Workish för ditt företag.

Hur fungerar workish?

Workish är en gig app där ni publicerar era uppdrag. Ni bestämmer vem ni vill anlita och hur mycket ni vill betala för ert uppdrag. När uppdraget är slutfört och godkänd av er som uppdragsgivare får ni en faktura på det belopp ni har valt att betala i lön och på det tillkommer arbetsgivaravgifter. Att anlita en worker kostar precis lika mycket som en vanlig anställning och allt sköts automatiskt via Workish appen.

Lägg upp ett uppdrag

Beskriv uppdraget och vilken dag ni behöver hjälp. Ni anger timlönen eller en fast ersättning för uppdraget. Att lägga upp ett uppdrag är helt kostnadsfritt.

Välj vem du vill anlita

Workers ansöker med sina workish profiler som innehåller profilbild, bio, arbetserfarenheter, studier och omdömen från tidigare utförda jobb. Ni väljer dem/den workern som ni anser passar bäst för ert uppdrag.

Vad händer sen?

När uppdraget är slutfört och godkänt av er som uppdragsgivare rapporterar workern sina arbetstimmar via appen och när ni har godkänt tidsrapporten får ni en faktura. Thats it!

EXEMPEL

Hur mycket kostar det då?

Du väljer och anlita Simona för ett uppdrag med en lön på 150kr/h När jobbet är slutfört lämnar Simona in sin tidrapportering genom appen som blev 5h. Efter att du godkänt tidrapporteringen får en faktura på: Antal arbetstimmar 5h x 150kr = 750krArbetsgivaravgift: 235krWorkish avgift: 247krFakturabelopp: 1232kr Vi betalar ut lönen till Simona inom 24h och du har 30 dagar på dig att betala fakturan.

Vad kan jag få hjälp med?

Tanken med workish är att ni ska fylla personalbehovet snabbt utan någon introduktion. Våra medlemmar har erfarenheter inom alla möjliga branscher så du kan i stort sett få hjälp inom allt så länge kompetensen finns.

Vill ni som företag veta mer om Workish?

Skicka din fråga till oss så ser vi till att svara inom 24 timmar.